Кримінологічний вимір сучасності - Харківський національний університет внутрішніх справ; Kharkiv National University of Internal Affairs; Кримінологічна асоціація України; Criminological Association of Ukraine (Харківський національний університет внутрішніх справ, 2022)
У збірнику представлено тези наукових доповідей авторів з різних регіонів України, праці вчених-правників, фахівців у галузі кримінології, кримінального, кримінально-виконавчого права, докторантів, аспірантів, студентів і курсантів. У доповідях висвітлено широке коло питань, повʼязаних із протидією злочинності.

The collection contains the abstracts of scientific reports of authors from different regions of Ukraine, the works of legal scholars, experts in the field of criminology, criminal, penal law, doctoral students, graduate students, students and cadets. The reports present a wide range of issues related to combating crime.

В сборнике представлены тезисы научных докладов авторов из разных регионов Украины, труды ученых-юристов, специалистов в области криминологии, уголовного, уголовно-исполнительного права, докторантов, аспирантов, студентов и курсантов. В докладах представлен широкий круг вопросов, связанных с противодействием преступности.
збірник тез доповідей науково-практичної конференції
Keywords: Україна. Ukraine. Украина; Кримінальне право. Criminal Law. Уголовное право; Кримінологія. Criminology. Криминология; Криміналістика. Criminalistics. Криминалистика; Кримінально-процесуальне право. Criminal and Procedure Law. Уголовное процессуальное право; Збірники матеріалів наукових конференцій. Materials of conferences. Сборники материалов научных конференций; Збірники матеріалів наукових конференцій. Materials of conferences. Сборники материалов научных конференций