Стресостійкість як складова психологічного благополуччя особистості - Думенко, М. В.; Dumenko, M. V. (Психологічні та педагогічні проблеми професійної освіти та патріотичного виховання персоналу системи МВС України : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Вінниця, 29 берез. 2024 р.). – Вінниця : ХНУВС, 2024. – С. 249-251, 2024)
Розглянуто особливості структури психологічного благополуччя особистості та значення стресостійкості для його підтримки на оптимальному рівні.

The peculiarities of the structure of the psychological well-being of the individual and the importance of stress resistance for its maintenance at an optimal level are considered.

Рассмотрены особенности структуры психологического благополучия личности и значение стрессоустойчивости для его поддержания на оптимальном уровне.
Keywords: особистість; стресостійкість; психологічне благополуччя; стрес-фактори; personality; stress resistance; psychological well-being; stress factors; личность; стрессоустойчивость; психологическое благополучие; стресс-факторы