Інформаційна безпека України в умовах режиму воєнного стану - Вінцук, В. В.; Vintsuk, V. V.; Супрун, О. Є.; Suprun, O. Ye. (Сучасні проблеми правового, економічного та соціального розвитку держави : тези доп. ХІІІ Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 30-річчю Харк. нац. ун-ту внутр. справ у статусі університету (м. Вінниця, 22 листоп. 2024 р.). – Вінниця : ХНУВС, 2024. – С. 46-48, 2024)
Зазначено, що нформаційна безпека, виходячи з двоєдиної суті інформації має бути направлена як на захист об’єктивної, так і суб’єктивної її складової. У першому випадку вона виступає у вигляді безпеки інформації, в другому – у вигляді інформаційно-психологічної безпеки.

It is noted that information security, based on the dual nature of information, should be aimed at protecting both its objective and subjective components. In the first case, it appears in the form of information security, in the second - in the form of informational and psychological security.

Отмечено, что информационная безопасность исходя из двуединой сущности информации должна быть направлена ​​как на защиту объективной, так и субъективной ее составляющей. В первом случае она выступает в виде безопасности информации, во втором – в виде информационно-психологической безопасности.
Keywords: інформація; інформаційна безпека; воєнний стан; інформаційно-психологічна безпека; information; information security; martial law; information and psychological security; информация; информационная безопасность; военное положение; информационно-психологическая безопасность