Поняття та юридична характеристика договору про надання послуг з управління багатоквартирним будинком - Мирза, С. С.; Myrza, S. S. (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. - 2007. – Вип. 38. - С. 233-237, 2007)
Розкрито поняття та дана юридична характеристика договору про надання послуг з управління багатоквартирним будинком. Раскрыто понятие и дана юридическая характеристика договора о предоставлении услуг по управлению многоквартирным домом. The concept is disclosed and the legal characteristics of the contract for the provision of services for the management of an apartment building are given.
Мирза, С. С. Поняття та юридична характеристика договору про надання послуг з управління багатоквартирним будинком / С. С. Мирза // Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. - 2007. – Вип. 38. - С. 233-237
Keywords: Цивільне право. Civil Law. Гражданское право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; житлово-комунальні послуги; жилищно-коммунальные услуги; housing and communal services; предмет договору; предмет договора; управління багатоквартирним будинком; управления многоквартирным домом; apartment building management