Щодо визначення сутнісних ознак суб’єкта владних повноважень - Ільницька, Ю. М.; Ilnytska, Yu. M. (Форум права. – 2011. – № 2. – С. 327–330, 2011)
Здійснюється логіко-лінгвістичний аналіз поняття «суб’єкт владних повноважень». Констатується наявність у структурі поняття трьох основних концептуальних частин, сукупність яких дають можливість розуміння його смислового навантаження: суб’єкт, влада, повноваження. Надається сутнісна характеристика та авторське визначення суб’єкта владних повноважень.

The logic-linguistic analysis of the concept of «subject of a public authority» has been made. Author has been stated the presence of the three main conceptual parts in the structure of concept, the totality of which allows understanding of its meaning: the subject, power, authority. The author has been considered the essential characteristics of the main conceptual parts, on the basis of which the author’s definition of subject of a public authority is given.

Осуществляется логико-лингвистический анализ понятия «субъект властных полномочий». Констатируется наличие в структуре понятия трёх основных концептуальных частей, совокупность которых дают возможность осмысления его смысловой нагрузки: субъект, власть, полномочия. Дается сущностная характеристика и авторское определение субъекта властных полномочий.
Concerning the Definition of the Concept of the Subject of a Public Authority
К вопросу об определении сущностных признаков субъекта властных полномочий
Ільницька, Ю. М. Щодо визначення сутнісних ознак суб’єкта владних повноважень [Електронний ресурс] / Ю. М. Ільницька // Форум права. – 2011. – № 2. – С. 327–330. – Режим доступу: http://www.nbuv.gov.ua/e-journals/FP/2011-2/11ijmcvp.pdf.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность; суб’єкт владних повноважень; субъект властных полномочий; subject of a public authority