Використання новітніх інноваційних технологій для забезпечення безбеки в аеропортах - Сазанова, Л. С.; Sazanova, L. S.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-3722-2593; Русанова, Л. І.; Rusanova, L. I.; ORCID ID: https://orcid.org/0000-0003-1102-3577 (Авіація, промисловість, суспільство : матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Кременчук, 12 трав. 2022 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ, Кременчуц. льотний коледж, Наук. парк «Наука та безпека». – Харків : ХНУВС, 2022. – С. 274-276., 2022)
Значні зміни, такі як збільшення повітряного руху, жорстка міжнародна конкуренція, а також змінення політичних, технологічних та екологічних умов, призвело до пошуку інноваційних продуктів, іноваційних процесів та іноваційних бізнес-моделей в авіаційній промисловості. Зазначено, що впровадження новітніх інформаційних технологій – це запорука успішного розвитку авіаційних перевезень. Значительные изменения, такие как увеличение воздушного движения, жесткая международная конкуренция, а также изменение политических, технологических и экологических условий привело к поиску инновационных продуктов, инновационных процессов и инновационных бизнес-моделей в авиационной промышленности. Отмечено, что внедрение новейших информационных технологий – это залог успешного развития авиационных перевозок. Significant changes such as increased air traffic, fierce international competition, and changing political, technological and environmental conditions have led to the search for innovative products, innovative processes and innovative business models in the aviation industry. It was noted that the introduction of the latest information technologies is the key to the successful development of air transportation.
Сазанова Л. С. Використання новітніх інноваційних технологій для забезпечення безбеки в аеропортах / Л. С. Сазанова, Л. І. Русанова / Авіація, промисловість, суспільство : матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Кременчук, 12 трав. 2022 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ, Кременчуц. льотний коледж, Наук. парк «Наука та безпека». – Харків : ХНУВС, 2022. – С. 274-276.
Keywords: Органи внутрішніх справ. Internal affairs agencies. Органы внутренних дел; Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; забезпечення безпеки та правопорядку; обеспечение безопасности и правопорядка; security and law enforcement; інноваційні технології; инновационные технологии; innovative technologies; функціонування аеропортів; функционирование аэропортов; operation of airports; аеропорти; аэропорты; airports; відеоспостереження; видеонаблюдение; CCTV; відеокамери спостереження; видеокамеры наблюдения; surveillance cameras; забезпечення безпеки периметра; обеспечение безопасности периметра; perimeter security; авіаційні перевезення; авиационные перевозки; air transportation