Система управління у сфері забезпечення внутрішньої безпеки держави - Пономаренко, Г. О.; Ponomarenko, H. O. (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. - 2007. - Вип. 37. - С. 177-182., 2007)
Розкрита система управління у сфері забезпечення внутрішньої безпеки держави. Раскрыта система управления в сфере обеспечения внутренней безопасности государства. The system of management in the sphere of ensuring the internal security of the state is disclosed.
Пономаренко, Г. О. Система управління у сфері забезпечення внутрішньої безпеки держави / Г. О. Пономаренко // Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. - 2007. - Вип. 37. - С. 177-182.
Keywords: Адміністративне право та процес. Administrative Law and Procedure. Административное право и процесс; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; внутрішня безпека держави; внутренняя безопасность государства; система управління; система управления