Захист та дотримання прав громадян органами Національної поліції України в умовах воєнного стану - Харківський національний університет внутрішніх справ; Kharkiv National University of Internal Affairs; Науковий парк «Наука та безпека» (Харківський національний університет внутрішніх справ, 2023)
Збірник містить наукові розробки курсантів, студентів та науковців Харківського національного університету внутрішніх справ та інших закладів вищої освіти України, присвячені дослідженню теоретичних і прикладних аспектів захисту та дотримання прав громадян органами Національної поліції під час дії правового режиму воєнного стану.

The collection contains scientific developments of cadets, students and scientists of the Kharkiv National University of Internal Affairs and other institutions of higher education of Ukraine, devoted to the study of theoretical and applied aspects of the protection and observance of the rights of citizens by the National Police during the legal regime of martial law.

Сборник содержит научные разработки курсантов, студентов и научных работников Харьковского национального университета внутренних дел и других заведений высшего образования Украины, посвященные исследованию теоретических и прикладных аспектов защиты и соблюдения прав граждан органами Национальной полиции во время правового режима военного положения.
Keywords: Materials of conferences. Збірники матеріалів наукових конференцій. Сборники материалов научных конференций; Збірники матеріалів наукових конференцій. Materials of conferences. Сборники материалов научных конференций; Україна; Національна поліція України; Национальная полиция Украины; National Police of Ukraine; умови воєнного стану; війна; захист та дотримання прав громадян; protection and observance of citizens' rights; защиту и соблюдение прав граждан; права людини; воєнні злочини; розслідування воєнних злочинів в умовах активних бойових дій; охорона публічного порядку; публічний порядок; забезпечення публічної безпеки і порядку; публічна безпека; розмінування територій та будівель; розмінування; криміналістика; охорона прав дітей; діти; поліцейське піклування; БПЛА; кібербезпека; інформаційні технології; інфомаційна безпека; психологічне забезпечення; первинна психологічна допомога; взаємодія; громадськість; поліція; заклади вищої освіти зі специфічними умовами навчання; професійна підготовка; проєкт «Безпека та довіра»; war