Динаміка проявів корупції серед мешканців Харківської області під час війни - Сердюк, О. О.; Serdiuk, O. O.; Марковська, Г. О.; Markovska, H. O. (Сучасні проблеми правового, економічного та соціального розвитку держави : тези доп. ХII Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Вінниця, 1 груд. 2023 р.). – Вінниця : ХНУВС, 2023. – С. 77-79, 2023)
Проаналізовано результати моніторингового дослідження «Публічна безпека та довіра до правоохоронних органів», котрі показують загальну тенденцію на зменшення виправдовування корупції, яка збереглась під час війни.

The results of the monitoring study "Public safety and trust in law enforcement agencies" are analyzed, which show a general tendency to reduce the justification of corruption that was preserved during the war.

Проанализированы результаты мониторингового исследования «Публичная безопасность и доверие к правоохранительным органам», показывающие общую тенденцию уменьшения оправдания коррупции, сохранившейся во время войны.
Keywords: моніторингове дослідження; monitoring study; мониторинговое исследование; корупція; corruption; коррупция; Харківська область; Kharkiv region; Харьковская область; умови війни; conditions of war; условия войны; правоохоронні органи; police; правоохранительные органы