Готовність правоохоронних органів України до протидії імовірним терактам під час проведення масових заходів - Власенко, І. В.; Vlasenko, I. V.; Маркушевський, А. М.; Markushevskyi, A. M. (Збірник наукових праць Харківського університету Повітряних Сил. - 2013. - Вип. 1(34). - С. 195-199, 2013)
Проведено аналіз готовності правоохоронних органів та їх здатності протидіяти терактам на спортивних заходах та надано відповідні рекомендації.

An analysis of the readiness of law enforcement agencies and their ability to counter terrorist attacks at sporting events was carried out, and appropriate recommendations were made.

Проведен анализ готовности правоохранительных органов и их способности противодействовать терактам на спортивных мероприятиях и предоставлены соответствующие рекомендации.
The readiness of law enforcement to counter possible terrorist attacks during sports events
Готовность правоохранительных органов противостоять возможным терактам при проведении спортивно-массовых мероприятий
Keywords: правоохоронні органи; готовність; теракт; терористична організація; службова підготовка; law enforcement bodies; readiness; terrorist attack; terrorist organization; service training; правоохранительные органы; готовность; террористическая организация; служебная подготовка