Шляхи виявлення та усунення неправа - Корнієнко, В. В.; Korniienko, V. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0001-7338-0794 (Вісник Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна. Сер.: Право. - 2011. - Вип. 10. - С. 53-56, 2011)
Висвітлено положення, спрямовані на з’ясування якісних характеристик діючого права (на прикладі української системи права), а також пошук критеріїв, які б дозволили виявити неправові положення законодавства та визначити шляхи їх усунення.

This article highlights the provisions aimed at clarifying the qualitative characteristics of the existing law (for example, the Ukrainian system of law), as well as search criteria that would identify non-legal provisions of the legislation and identify ways to address them.

Освещаются положения, направленные на выяснение качественных характеристик действующего права (на примере украинской системы права), а также поиск критериев, которые позволили бы выявить неправовые положения законодательства и определить пути их устранения.
Корнієнко, В. В. Шляхи виявлення та усунення неправа / В. В. Корнієнко // Вісник Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна. Сер.: Право. - 2011. - Вип. 10. - С. 53-56/
Keywords: Держава і право. State and Law. Государство и право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; неправо; wrong; неправові положення законодавства; illegal provisions of legislation; неправовые положения законодательства; природні права; natural rights; естественные права; закон; law