Щодо запровадження електронного провадження у кримінальному процесі України - Глобенко, Г. І.; Hlobenko, H. I.; ORCID: https://orcid.org/0000-0002-1533-9213 (Правова наука і державотворення в Україні в контексті правової інтеграції: матеріали ХІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Суми, 21-22 трав. 2021 р.). – Суми: Видав. дім «Ельдорадо», 2021. – С. 82-84, 2021)
Зауважено, що запровадження у практичну площину електронного кримінального провадження з одного боку має вирішити багато існуючих проблемних аспектів, але при цьому вищевказана редакція законопроєкту лише створює нові. Запропоновано удосконалити законодавчу регламентація з урахуванням досвіду інших країн і національних інтересів.

It is noted that the introduction of electronic criminal proceedings into the practical sphere should solve many existing problematic aspects, but at the same time the above-mentioned version of the draft law only creates new ones. It is proposed to improve the legislative regulation taking into account the experience of other countries and national interests.

Замечено, что введение в практическую плоскость электронного уголовного производства с одной стороны должно решить многие существующие проблемные аспекты, но при этом вышеуказанная редакция законопроекта только создает новые. Предложено усовершенствовать законодательную регламентацию с учетом опыта других стран и национальных интересов.
Глобенко, Г. І. Щодо запровадження електронного провадження у кримінальному процесі України / Геннадій Іванович Глобенко // Правова наука і державотворення в Україні в контексті правової інтеграції: матеріали ХІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Суми, 21-22 трав. 2021 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ, Сум. філ. – Суми: Видав. дім «Ельдорадо», 2021. – С. 82-84.
Keywords: Кримінально-процесуальне право. Criminal and Procedure Law. Уголовное процессуальное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; кримінальне провадження; criminal proceedings; уголовное производство; зарубіжний досвід; foreign experience; зарубежный опыт; електронне кримінальне провадження; electronic criminal proceedings; электронное уголовное производство