Розвиток навичок самопізнання та саморегуляції як ключових компетенцій для поліцейських у стресових умовах - Бортник, С. М.; Bortnyk, S. M.; Serhii Bortnyk (Особистість, суспільство, війна : тези доп. учасників міжнар. психолог. форуму (м. Харків, Україна, 26 квіт. 2024 р.). – Харків : ХНУВС, 2024. – С. 53-56, 2024)
Підкреслено, що поліцейські часто стикаються з високим рівнем стресу через конфліктні ситуації та інші складні випадки у воєнний час. Розвиток навичок самопізнання та саморегуляції допомагає їм краще справлятися з цими викликами.

It is emphasized that police officers often face a high level of stress due to conflict situations and other difficult cases during wartime. Developing self-awareness and self-regulation skills helps them better cope with these challenges.

Подчеркнуто, что полицейские часто сталкиваются с высоким уровнем стресса из-за конфликтных ситуаций и других сложных случаев в военное время. Развитие навыков самопознания и саморегуляции помогает им лучше справляться с этими вызовами.
Keywords: поліцейські; police officers; полицейские; стресові умови; stressful conditions; стрессовые условия; самопізнання; self-knowledge; самопознание; саморегуляція; self-regulation; саморегуляция