Зарубіжний досвід правового регулювання дисциплінарної відповідальності працівників правоохоронних органів - Коваленко, К. В.; Kovalenko, K. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-2105-9664; ResearcherID: J-7803-2016 (Форум права. - 2015. - № 3. - С. 102-106., 2015)
Виконано дослідження зарубіжного досвіду дисциплінарної відповідальності правоохоронців. Визначаються позитивні елементи досвіду зарубіжних країн у вказаній сфері суспільних відносин та формулюються пропозиції щодо запровадження такого досвіду в українську юридичну практику.

The studies of foreign experience of disciplinary responsibility of law enforcement officers were made. Defines the positive elements of the experience of foreign countries in this sphere of public relations and formulates proposals for the introduction of this experience in Ukrainian legal practice.

Выполнены исследования зарубежного опыта дисциплинарной ответственности правоохранителей. Определяются положительные элементы опыта зарубежных стран в указанной сфере общественных отношений и формулируются предложения по внедрению такого опыта в украинскую юридическую практику.
Коваленко К. В. Зарубіжний досвід правового регулювання дисциплінарної відповідаль- ності працівників правоохоронних органів [Електронний ресурс] / К. В. Коваленко // Форум права. – 2015. – № 3. – С. 102–106. – Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/jpdf/ FP_index.htm_2015_3_20.pdf
Keywords: Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; дисциплінарна відповідальність; дисциплінарне провадження; принципи дисциплінарного провадження; дисциплінарне стягнення; дисциплінарні санкції; дисциплинарная ответственность; дисциплинарное производство; дисциплинарные взыскания; дисциплинарные санкции; disciplinary liability; disciplinary offence; disciplinary punishment; Молдова; Франція; США; Франция