Характеристика криміногенної обстановки у сфері здійснення операцій із металобрухтом - Вінцук, В. В.; Vintsuk, V. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0003-4241-4474 (Право і безпека. - 2012. - № 3 (45). - С. 165-169, 2012)
На основі комплексного аналізу досліджень з оперативно-розшукової діяльності, криміналістики, кримінології та кримінального права розглянуто криміногенну обстановку у сфері здійснення операцій з металобрухтом в Україні. On the basis of complex analysis of researches on operative-search activity, to criminalistics, criminology and criminal law the crime situation in the area of operations with a scrap-metal in Ukraine is researched. На основе комплексного анализа исследований по оперативно-розыскной деятельности, криминалистике, криминологии и уголовному праву рассмотрена криминогенная обстановка в сфере осуществления операций с металлоломом в Украине.
The criminalistic of crime situation in the field of operations with a scrap-metal
Характеристика криминогенной обстановки в сфере осуществления операций с металлоломом
Вінцук, В. В. Характеристика криміногенної обстановки у сфері здійснення операцій із металобрухтом / В. В. Вінцук // Право і безпека. - 2012. - № 3 (45). - С. 165-169.
Keywords: Кримінологія. Criminology. Криминология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; криміногенна обстановка; криминогенная обстановка; crime situation; операції з металобрухтом; операции с металлоломом; operations with a scrap-metal; аналіз; анализ; analysis