Створення Вищого антикорупційного суду як важливий крок у напрямі здійснення судової реформи в Україні - Безпалова, О. І.; Bezpalova, O. I. (Сучасні проблеми адміністративного права та процесу : тези доп. учасників Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Харків, 30 черв. 2017 р.). – Харків, 2017. – С. 36-39, 2017)
Розглянуто передумови створення в Україні Вищого антикорупційного суду як спеціалізованого суду.

The preconditions for the creation of the Supreme Anticorruption Court in Ukraine as a specialized court are considered.
Keywords: Вищий антикорупційний суд; спеціалізований суд; європейська інтеграція; специализированный суд; европейская интеграция; Высший антикоррупционный суд; Supreme anti-corruption court; specialized court; european integration; корупція