Особистість як суб’єкт державного й правового творення: мета і ресурси - Саппа, М. М.; Sappa, M. M.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-2242-1004 (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. - 2007. - Вип. 36. - С. 26-30, 2007)
Досліджено особистість як суб’єкт державного й правового творення. Розглянуто мету і ресурси. Надано практичні рекомендації щодо вирішення зазначених питань. Исследована личность как субъект государственного и правового созидания. Рассмотрены цели и ресурсы. Даны практические рекомендации по решению указанных вопросов. The personality as a subject of state and legal creation is investigated. The purpose and resources are considered. Practical recommendations are given to address these issues.
Саппа, М. М. Особистість як суб’єкт державного й правового творення: мета і ресурси / М. М. Саппа // Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2007. – Вип. 36. – С. 26-30.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Держава і право. State and Law. Государство и право; державне творення; state creation; государственное создание; правовове творення; правововое создание