Класифікація об’єктів адміністративних правопорушень у сфері забезпечення громадського порядку та громадської безпеки - Чишко, К. О.; Chyshko, K. O.; Чишко Катерина Олександрівна (Право і суспільство. - 2016. - № 2. Ч. 3. - С. 135-142, 2016)
У статті розглянуто та узагальнено різні наукові подходи щодо класифікації об’єктів адміністративних деліктів. Визначено критерії поділу та проведено класифікацію об’єктів проступків, що посягають на громадський порядок та громадську безпеку.

The article reviewed and summarized a variety of scientific approaches to classification of objects of administrative delicts. Defined separation criteria and classification of objects misconduct, encroaching on public order and public safety.

В статье рассмотрены и обобщены различные научные подходы к классификации обьектов административнох деликтов. Определены критерии разделения и проведена классификация объектов проступков, посягающих на общественный порядок и общественную безопасность.
Keywords: Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; громадська безпека; общественная безопасность; public safety; громадський порядок; общественный порядок; public order; адміністративне правопорушення; administrative offense’s tort; administrative delicts; административное правонарушение; класифікація; классификация; classification; objects of administrative delicts; об'єкти адміністративних правопорушень; объекты административных правонарушений