Щодо реалізації змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення стосовно запобігання поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19) - Резанов, С. А.; Rezanov, S. A.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-7429-5273 (Шлях успіху і перспективи розвитку (до 26 річниці заснування Харківського національного університету внутрішніх справ) : матеріали міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 20 листоп. 2020 р.). - Харків : ХНУВС, 2020.- С. 430-432., 2020)
Зазначено, що ефективне та законодавчо обґрунтоване виконання завдань щодо забезпечення тимчасових обмежень представниками Національної поліції можливе тільки після внесення відповідних змін до Закону України «Про Національну поліцію» та Кодексу України про адміністративні правопорушення. Отмечено, что эффективное и законодательно обоснованное выполнение задач обеспечения временных ограничений представителями Национальной полиции возможно только после внесения соответствующих изменений в Закон Украины «О Национальной полиции» и Кодекс Украины об административных правонарушениях. It was noted that the effective and legally justified fulfillment of the tasks of ensuring temporary restrictions by representatives of the National Police is possible only after making appropriate changes to the Law of Ukraine "On the National Police" and the Code of Ukraine on Administrative Offenses.
Резанов С. А. Щодо реалізації змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення стосовно запобігання поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19) / С. А. Резанов // Шлях успіху і перспективи розвитку (до 26 річниці заснування Харківського національного університету внутрішніх справ) : матеріали міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 20 листоп. 2020 р.) / редкол.: Д. В. Швець (голова), О. М. Бандурка, С. М. Гусаров та ін.; МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. - Харків : ХНУВС, 2020.- С. 430-432.
Keywords: Адміністративне право та процес. Administrative Law and Procedure. Административное право и процесс; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; поширення коронавірусної хвороби; распространение коронавирусной болезни; spread of coronavirus disease; коронавірусна хвороба; коронавирусная болезнь; coronavirus disease; COVID-19; адміністративні правопорушення; административные правонарушения; administrative offenses; адміністративне затримання; административное задержание; administrative detention; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; порушення правил; нарушение правил; breaking the rules