Етапи становлення та розвитку інституту спадкування нерухомого майна в Україні - Савченко, А. С.; Savchenko, A. S.; ORCID: http://orcid.org/0000-0003-3650-4289 (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2009. – Вип. 45. – С. 60-67, 2009)
Виконано розгорнутий порівняльний аналіз норм спадкового права, які регулюють порядок спадкування нерухомого майна в Україні на різних етапах його становлення та розвитку. Досліджено основні складові елементи спадкового правонаступництва та їх трансформацію в часовому аспекті. The detailed comparative analysis of the rules of inheritance law which regulate succession by inheritance of immovable property in Ukraine at different stages of its formation and development is performed. Basic components of succession by inheritance and their transformation in the temporary aspect are researched. Выполнен развернутый сравнительный анализ норм наследственного права, которые регулируют порядок наследования недвижимого имущества в Украине на разных этапах его становления и развития. Исследованы основные элементы наследственного правопреемства и их трансформацию во временном аспекте.
Stages of formation and development of the institution of inheritance of real estate in Ukraine
Этапы становления и развития института наследования недвижимого имущества в Украине
Савченко, А. С. Етапи становлення та розвитку інституту спадкування нерухомого майна в Україні / А. С. Савченко // Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2009. – Вип. 45. – С. 60-67.
Keywords: Держава і право. State and Law. Государство и право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Історія. History. История; Спадкове право. Inheritance law. Наследственное право; спадкування; наследование; inheritance; нерухоме майно; недвижимое имущество; real estate; порівняльний аналіз; сравнительный анализ; comparative analysis; етапи становлення; этапы становления; stages of formation