Основні положення розслідування вбивств, що вчинені з мотивів расової, національної чи релігійної нетерпимості - Пазинич, Т. А.; Pazynych, T. A.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-7635-1160 (Науковий вісник публічного та приватного права. - 2016. - № 4. - С. 140-147, 2016)
Представлена робота присвячена аналізу проблем, що виникають при виявленні та розслідуванні вбивств вчинених на ґрунті расизму та ксенофобії. Запропоновані рекомендації щодо розслідування таких злочинів. Рекомендації викладаються у вигляді алгоритму початкових і подальших слідчих (розшукових) дій та організаційних заходів.

This work is devoted to analysis of the problems that arise in the detection and investigation of murders committed on the basis of racism and xenophobia. Recommendations concerning the investigation of such crimes. The recommendations set out in the form of an algorithm of the initial and subsequent investigative actions and organizational measures.

Данная работа посвящена анализу проблем, которые возникают при выявлении и расследовании убийств совершенных на почве расизма и ксенофобии. Предложены рекомендации относительно расследования таких преступлений. Рекомендации изложены в виде алгоритма начальних и последующих следственных (розыскных) действий и организационных мероприятий.
Пазинич, Т. А. Основні положення розслідування вбивств, що вчинені з мотивів расової, національної чи релігійної нетерпимості / Т. А. Пазинич // Науковий вісник публічного та приватного права. - 2016. - № 4. - С. 140-147.
Keywords: проблема ксенофобії в Україні; злочини на ґрунті ксенофобії; ксенофобія в Україні; ксенофобия в Украине; убийства на почве расизма; убийства по мотивам нетерпимого отношения; xenophobia in Ukraine; murders motivated by racism; murder on the grounds of intolerance; Криміналістика. Criminalistics. Криминалистика; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; расследование убийств; розслідування вбивств; investigation of murders