Analysis of current threat and methods of ensuring security on a global scale - Kaznakhovskyi, V. E.; Казнаховський, В. Е. (Актуальні питання розвитку сектору безпеки і оборони (зарубіжний досвід) : зб. тез доп. учасників ХХVІ Міжнар. наук.-практ. конф. інозем. мовами для здобувачів освіти (м. Вінниця, 4 квіт. 2025 р.). – Вінниця : ХНУВС, 2025. – С. 107-108, 2025)
Відзначено, що сучасні загрози вимагають комплексного підходу. Державам необхідно працювати разом для забезпечення безпеки. Міжнародне співробітництво стає ключовим чинником. Важливо розвивати довіру між державами. Тільки спільними зусиллями можна впоратися із викликами. Аналіз актуальних загроз та безпекових стратегій - це безперервний процес.

It was noted that modern threats require a comprehensive approach. States need to work together to ensure security. International cooperation is becoming a key factor. It is important to develop trust between states. Only through joint efforts can challenges be overcome. Analysis of current threats and security strategies is a continuous process.
Keywords: загрози; кібербезпека; забезпечення безпеки; міжнародне співробітництво; threats; cybersecurity; security; international cooperation