Засоби попередження настання суспільно небезпечних наслідків від порушення правил експлуатації АЕОМ - Рудик, М. В.; Rudyk, M. V. (Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2004. – Вип. 27. - С. 53-56, 2004)
Спроба вперше об’єднати технічні вимоги стосовно безпечної експлуатації АЕОМ з правовими нормами, які мають за мету захищати ці правовідносини, та на основі цього дано визначення правилам експлуатації автоматизованих електронно – обчислювальних машин. Попытка впервые объединить технические требования по безопасной эксплуатации АЭВМ с правовыми нормами, которые имеют целью защищать эти правоотношения, и на основе этого дано определение правилам эксплуатации автоматизированных электронно - вычислительных машин. This is an attempt for the first time to combine technical requirements for the safe operation of computers with legal norms that aim to protect these legal relations, and on the basis of this a definition is given of the rules for the operation of automated electronic computers.
Рудик, М. В. Засоби попередження настання суспільно небезпечних наслідків від порушення правил експлуатації АЕОМ / М. В. Рудик // Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2004. – Вип. 27. - С. 53-56
Keywords: Кримінальне право. Criminal Law. Уголовное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; автоматизовані електронно – обчислювальні машини; автоматизированные электронно - вычислительные машины; automated electronic computers; АЕОМ; АЭВМ; експлуатація АЕОМ; эксплуатация АЭВМ; захист інформації; защита информации; data protection