Окремі питання використання інформаційних технологій при здійсненні правосуддя у цивільних справах - Погребняк, О. С.; Pohrebniak, O. S. (Правовий світ, 2018)
Обґрунтовано, що електронне судочинство значною мірою підвищить оперативність судового розгляду справ та зменшить судові витрати сторін. Окреслено наявні проблеми електронної подачі документів до суду. Определены имеющиеся проблемы электронной подачи документов в суд. Обосновано, что электронное судопроизводство в значительной степени повысит оперативность судебного рассмотрения дел и уменьшит судебные издержки сторон Some problems concerning e-filling have been defined. It is proved that e-justice will improve the length of court trial and lessen the court expenses
Погребняк О.С. Окремі питання використання інформаційних технологій при здійсненні правосуддя у цивільних справах
Keywords: електронне судочинство; электронное судопроизводство; electronic legal proceedings; документообіг; правосуддя; оперативність судового розгляду; судовий процес; litigation; efficiency of the trial; e-filing; electronic notification; justice; document circulation; документооборот; оперативность судебного разбирательства; судебный процесс; правосудие