Перспективи підготовки фахівців Національної поліції України - Кікінчук, В. В.; Kikinchuk, V. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0003-2241-6384 (Харківський національний університет внутрішніх справ: 25 років досвіду та погляд у майбутнє (1994–2019 рр.) : зб. тез доп. на міжнар. наук.-практ. конф. до 25-річчя створення ун-ту (м. Харків, 22 листоп. 2019 р.). – Харків, 2019. – С. 222., 2019)
Окреслені перспективи підготовки фахівців органів Національної поліції України на рівнях первинної професійної підготовки, спеціалізації. Підвищення кваліфікації та стажування дозволять знівелювати наявні прогалини у законодавчому забезпеченні реалізації окремим категоріями працівників своїх повноважень щодо забезпечення охорони прав і свобод людини та громадянина, підвищити рівень їх професіоналізму.

The prospects for training specialists of the National Police of Ukraine at the levels of primary professional training and specialization are outlined. Further training and internships will make it possible to level the existing gaps in the legislative support for the implementation by certain categories of workers of their powers to ensure the protection of human and civil rights and freedoms, and to increase their level of professionalism.

Обозначены перспективы подготовки специалистов органов Национальной полиции Украины на уровнях первичной профессиональной підготовки и специализации. Повышение квалификации и стажировки позволит нивелировать имеющиеся пробелы в законодательном обеспечении реализации отдельными категориями работников своих полномочий по обеспечению охраны прав и свобод человека и гражданина, повысить уровень их профессионализма.
Кікінчук, В. В. Перспективи підготовки фахівців Національної поліції України / В. В. Кікінчук // Харківський національний університет внутрішніх справ: 25 років досвіду та погляд у майбутнє (1994–2019 рр.) : зб. тез доп. на міжнар. наук.-практ. конф. до 25-річчя створення ун-ту (м. Харків, 22 листоп. 2019 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. – Харків, 2019. – С. 222.
Keywords: Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; підготовка працівників органів Національної поліції України; подготовка работников органов Национальной полиции Украины; training of employees of the National Police of Ukraine; європейські норми і стандарти поліцейської діяльності; европейские нормы и стандарты полицейской деятельности; European norms and standards of policing; підготовка поліцейських; подготовка полицейских; police training; підвищення кваліфікації; повышение квалификации; training; підвищення професійного стажування; повышение профессиональной стажировки; increase in professional training; заклади вищої освіти Міністерства внутрішніх справ України; высшие учебные заведения Министерства внутренних дел Украины; higher educational institutions of the Ministry of Internal Affairs of Ukraine