Теоретико-методичні аспекти формування професійних компетентностей майбутніх офіцерів Національної поліції України засобами тактичної та спеціальної фізичної підготовки із урахуванням типу темпераменту - Гарбузюк, К. Г.; Harbuziuk, K. H.; ORCID: https://orcid.org/0000-0002-6714-5074 (Актуальні проблеми розвитку службово-прикладних, традиційних та східних єдиноборств: зб. наук. пр. «ΛΌГOΣ» за матеріалами XIV міжнар. наук.-метод. конф. (м. Харків, 20 листоп. 2020 р.) /Європейська наукова платформа, Харків. нац. ун-т внутр. справ. - Харків, 2020. – С. 46-50., 2020)
Зазначено, що у сучасній психології «готовність до діяльності» розглядається в різних підходах і найпоширенішими є особистісний та функціональний підходи. У відповідності до проведеного теоретико-методологічного аналізу з даної проблематики, визначено наукову новизну майбутніх результатів дослідження, планується: визначити поняття «готовність до виконання завдань за призначенням майбутніх офіцерів Національної поліції України»; виявити, теоретично обґрунтувати та експериментально перевірити педагогічні умови формування готовності майбутніх офіцерів Національної поліції України до виконання завдань за призначенням із урахуванням їх типу темпераменту. Отмечено, что в современной психологии «готовность к деятельности» рассматривается в разных подходах и наиболее распространенными есть личностный и функциональный подходы. В соответствии с проведенным теоретико-методологическим анализом по данной проблематике, определена научная новизна будущих результатов исследования, планируется: определить понятие «готовность к выполнению задач по назначению будущих офицеров Национальной полиции Украины»; выявить, теоретически обосновать и экспериментально проверить педагогические условия формирования готовности будущих офицеров Национальной полиции Украины к выполнению задач по назначению с учетом их типа темперамента. It is noted that in modern psychology "readiness for activity" is considered in different approaches and the most common are personal and functional approaches. In accordance with the theoretical and methodological analysis on this issue, the scientific novelty of future research results is determined, it is planned to: define the concept of "readiness to perform tasks for the appointment of future officers of the National Police of Ukraine"; to identify, theoretically substantiate and experimentally test the pedagogical conditions for the formation of the readiness of future officers of the National Police of Ukraine to perform tasks as intended, taking into account their type of temperament.
Гарбузюк К. Г. Теоретико-методичні аспекти формування професійних компетентностей майбутніх офіцерів Національної поліції України засобами тактичної та спеціальної фізичної підготовки із урахуванням типу темпераменту / К. Г. Гарбузюк // Актуальні проблеми розвитку службово-прикладних, традиційних та східних єдиноборств: зб. наук. пр. «ΛΌГOΣ» за матеріалами XIV міжнар. наук.-метод. конф. (м. Харків, 20 листоп. 2020 р.) / [ Швець Д. В. (Гол. оргком.)], Європейська наукова платформа, Харків. нац. ун-т внутр. справ. - Харків, 2020. - С. 46-50.
Keywords: Психологія. Рsychology. Психология; Фізична культура. Спорт. Physical Education. Sport. Физическая культура. Спорт; Освіта. Педагогіка. Education. Pedagogy. Образование. Педагогика; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; Україна. Ukraine. Украина; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; формування професійних компетентностей; формирование профессиональных компетентностей; formation of professional competencies; службова підготовка; служебная подготовка; service training; підготовка поліцейських; подготовка полицейских; police training; підготовка майбутніх офіцерів; подготовка будущих офицеров; training of future officers; використання педагогічних технологій; использование педагогических технологий; use of pedagogical technologies; спеціальна фізична підготовка; специальная физическая подготовка; special physical training; тип темпераменту; тип темперамента; temperament type; експериментальні дослідження; экспериментальные исследования; experimental studies