Господарські товариства як об'єкт управління - Волкович, О. Ю.; Volkovych, O. Yu. (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. - 2008. - Вип. 41. - С.236-244., 2008)
В статті розкрито поняття господарського товариства як об’єкта управління та його правове становище. В статье раскрыто понятие хозяйственного общества как объекта управления и его правовое положение. The article describes the concept of a company as an object of management and its legal status.
Волкович, О. Ю. Господарські товариства як об'єкт управління / О. Ю. Волкович // Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. - 2008. - Вип. 41. - С.236-244.
Keywords: Господарське право. Business Law. Хозяйственное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; господарські товариства; хозяйственные общества; об’єкти управління; обьекты управления; господарська діяльність; хозяйственная деятельность; об'єкти державного управління; обьекты государственного управления; Адміністративне право та процес. Administrative Law and Procedure. Административное право и процесс