Інструкція з реєстрації в Google Академії - Оністрат, Н. В.; Onistrat, N. V.; Надія Оністрат (Харківський національний університет внутрішніх справ, 2016)
Надано інструкцію з реєстрації та наповненню авторського профілю у системі Google Академія.

Instructions for registering and filling out an author profile in the Google Academy system have been provided.
Keywords: Google Академія; Google Академия; Google Scholar; інструктивний матеріал; бренд вченого; инструкции; Google Scholar; Академія Google; Академія Гугл; авторські профілі