Особливості проактивного копінгу медичних працівників - Лихачова, Т. С.; Lykhachova, T. S.; Греса, Н. В.; Gresa, N. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-0517-4822 (Особистість, суспільство, закон : тези доп. учасників міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. пам’яті проф. С. П. Бочарової (м. Харків, 24 квіт. 2020 р.). – Харків, 2020. – С. 64 - 67., 2020)
Розглянуто специфіку проактивного копінгу медичних працівників як стратегії, що сприяє аналізу стресових ситуацій та оцінюванню ефективності власних способів подолання та підвищення психічного і фізичного здоров’я особистості. Рассмотрена специфика проактивного копинга у медицинских работников как стратегии, которая способствует анализу стрессовых ситуаций и оценке эффективности собственных способов преодоления, что способствует повышению психического и физического здоровья личности. The specifics of proactive coping among medical workers as a strategy that contributes to the analysis stressful situations and evaluating the effectiveness of their own ways of overcoming, which helps to improve the mental and physical health of the individual.
Лихачова Т. С. Особливості проактивного копінгу медичних працівників / Т. С. Лихачова, Н. В. Греса // Особистість, суспільство, закон : тези доп. учасників міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. пам’яті проф. С. П. Бочарової (м. Харків, 24 квіт. 2020 р.). – Харків, 2020. – С. 64 - 67.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Психологія. Рsychology. Психология; копінг-поведінка; проактивний копінг; медичні працівники; копинг-поведение; проактивный копинг; медицинские работники; coping behavior; proactive coping; medical workers