Типові дії працівників Національної поліції України при проведенні футбольних матчів : методичні рекомендації - Безпалова, О. І.; Bezpalova, O. I.; ResearcherID: J-7221-2016; Кікінчук, В. В.; Kikinchuk, V. V.; Кущенко, В. О.; Kushchenko, V. O.; Марчук, М. І.; Marchuk, M. I.; Орлова, Т. А.; Orlova, T. A.; Панова, О. О.; et al. (Харків: ХНУВС, 2019. - 60 с., 2019)
Розглядаються загальні положення забезпечення пуб-лічної безпеки та порядку при проведенні футбольних матчів, охарактеризовано типові ситуації, які трапляються під час про-ведення футбольних матчів. Дані рекомендації розроблені відповідно до рішення Науково-методичної ради ХНУВС від 26.12.2018 року № 12 з метою організаційно-правового забезпечення діяльності органів та підрозділів Національної поліції України при проведенні футбольних матчів, передбачених Стратегією розвитку органів системи Міністерства внутрішніх справ на період до 2020 року, схваленою розпорядженням КМУ від 15.11.2017 №1023-р.

The general provisions of ensuring public safety and order during football matches are considered, the typical situations that occur during football matches are described.

Рассматриваются общие положения обеспечения пуб-лично безопасности и порядка при проведении футбольных матчей, охарактеризованы типичные ситуации, которые случаются во время проведения футбольных матчей.
методичні рекомендації
Keywords: дії поліції; Науково-методичні видання. Scientific and methodical publications. Научно-методические издания; Україна. Ukraine. Украина; поліція; футбольні матчі; публічна безпека; Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; действия полиции; футбольные матчи; публичная безопасность; публичный порядок; типичные ситуации; публічний порядок; типові ситуації; police actions; football matches; public safety; public order; typical situations; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; National police of Ukraine; Национальная полиция Украины