Страховий ринок України в умовах воєнного стану - Петровська, С. А.; Petrovska, S. A. (Правова наука і державотворення в Україні в контексті інтеграційних процесів: матеріали ХІV Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Суми, 19-20 трав. 2023 р.). – Суми, 2023. – С. 270-272, 2023)
Під час війни страхові компанії в Україні стикаються з принципово новими викликами. Це пов'язано з тимчасовою окупацією територій, знищенням нерухомості та переміщенням суб'єктів бізнесу, що призводить до скорочення кількості центрів обслуговування страхувальників.

During the war, insurance companies in Ukraine face fundamentally new challenges. This is due to the temporary occupation of territories, the destruction of real estate and the relocation of business entities, which leads to a reduction in the number of policyholder service centers.

Во время войны страховые компании в Украине сталкиваются с принципиально новыми вызовами. Это связано с временной оккупацией территорий, уничтожением недвижимости и перемещением субъектов бизнеса, что приводит к сокращению количества центров обслуживания страхователей.
Keywords: Україна; умови воєнного стану; страховий ринок; війна; Ukraine; martial law conditions; insurance market; war; Украина; условия военного положения; страховой рынок; война