Рада міністрів Росії та Особливі наради (1915–1917 рр.): проблема забезпечення єдності державного управління - Холод, Ю. А.; Kholod, Yu. A.; ORCID: http://orcid.org/0000-0003-1264-7656 (Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2005. – Вип. 31. - С. 341-346, 2005)
Розглянуто забезпечення узгодженості у діяльності окремих елементів системи управління (перш за все їх вищого ешелону). Підкреслено, що це є однією з найбільш актуальних проблем, що виникає у процесі функціонування будь-якого державного механізму, а також тим істотним аспектом, що відображає найважливіші закономірності його розвитку. Рассмотрено обеспечение согласованности в деятельности отдельных элементов системы управления (прежде всего их высшего эшелона). Подчеркнуто, что это является одной из наиболее актуальных проблем, которая возникает в процессе функционирования любого государственного механизма, а также тем существенным аспектом, который отражает важнейшие закономерности его развития. Ensuring consistency in the activities of individual elements of the management system (primarily their highest echelon) is considered. It was emphasized that this is one of the most pressing problems that arises in the process of functioning of any state mechanism, as well as the essential aspect that reflects the most important laws of its development.
Холод, Ю. А. Рада міністрів Росії та Особливі наради (1915–1917 рр.): проблема забезпечення єдності державного управління / Ю. А. Холод // Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2005. – Вип. 31. - С. 341-346
Keywords: Держава і право. State and Law. Государство и право; Історія. History. История; Росія; Россия; Russia; державне управління; государственное управление; public administration; Рада міністрів Росії; Совет министров России; Особливі наради; Особые совещания