Становлення спортивних об'єднань до XIX століття - Тіханова, М. А.; Tikhanova, M. A. (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ.- 2006.- Вип. 35.- С. 124 - 133, 2006)
Досліджується становлення спортивних об’єднань від первісного суспільства до ХІХ століття , як на території давніх держав , так і на території України. Исследуется становление спортивных объединений от первобытного общества до XIX века, как на территории древних государств, так и на территории Украины. The formation of sports associations from the primitive society to the nineteenth century is investigated, both in the territory of ancient states and in the territory of Ukraine.
Тіханова, М. А. Становлення спортивних об’єднань до ХІХ століття / М. А. Тіханова // Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ.- 2006.- Вип. 35.- С. 124 - 133
Keywords: первісне суспільство; первобытное общество; Середньовіччя; Средневековье; Київська Русь; Киевская Русь; спортивные объединения; фізична культура; физическая культура; спортивні змагання; спортивные соревнования; поєдинки; поединки; Олімпійські ігри; Олимпийские игры; атлетичні змагання; атлетические соревнования; військове виховання; военное воспитание; фізичне виховання; физическое воспитание; культура східних слов'ян; культура восточных славян; міжнародний спортивний рух; международное спортивное движение; спортивні об'єднання