Формування професійної компетентності майбутніх слідчих у процесі фахової підготовки : дисертація - Скляр, О. С.; Skliar, O. S. (Харківський національний університет внутрішніх справ, 2024)
Дисертація є теоретико-експериментальним дослідженням проблеми формування професійної компетентності майбутніх слідчих у процесі фахової підготовки.

The dissertation is a theoretical and experimental study of the problem of the formation of professional competence of future investigators in the process of professional training.

Диссертация - теоретико-экспериментальное исследование проблемы формирования профессиональной компетентности будущих следователей в процессе профессиональной подготовки.
Formation of professional competence of future investigators in the process of professional training
Keywords: Україна; Дисертації. Theses. Диссертации; 011 Освітні, педагогічні науки; компетентність; професійна комунікативна компетентність; слідчі; курсанти; компетентність; правоохоронці; досудове розслідування; педагогічні умови; фахова підготовка; професійно важливі якості; майбутній фахівець; competence; professional communicative competence; investigators; cadets; competence; law enforcement officers; pre-trial investigation; pedagogical conditions; professional training; professionally important qualities; future specialist