Деякі питання забезпечення техніки безпеки при обслуговуванні літальних апаратів - Панченко, В. І.; Panchenko, V. I.; ORCID: https://orcid.org/0000-0002-4729-4435; Нальотова, Н. І.; Nalotova, N. I.; ORCID: https://orcid.org/0000-0003-3243-202X; Билаш, Т. А.; Bylash, T. A. (Актуальні проблеми сучасної науки в дослідженнях молодих учених : тези доп. учасників наук.-практ. конф. з нагоди святкування Дня науки (м. Харків, 15 трав. 2020 р.). – Харків : ХНУВС, 2020. – С. 376-378, 2020)
Досліджено питання які виникають при технічному обслуговуванні обладнання. Зазначено, що до виконання робіт з наземного обслуговування повітряних суден допускається персонал, що пройшов навчання і стажування в порядку, встановленому відповідними національними органами регулювання в галузі цивільної авіації. Відзначено особливе місце, яке займає технічне обслуговування паливних баків в системі безпеки праці під час роботи з паливно-мастильними матеріалами.

Issues that arise during equipment maintenance have been studied. It is noted that personnel who have completed training and internship in accordance with the procedure established by the relevant national regulatory bodies in the field of civil aviation are allowed to perform ground maintenance of aircraft. The special place occupied by maintenance of fuel tanks in the occupational safety system during work with fuel and lubricant materials is noted.

Исследованы вопросы, возникающие при техническом обслуживании оборудования. Отмечено, что к выполнению работ по наземному обслуживанию воздушных судов допускается персонал, прошедший обучение и стажировку в порядке, установленном соответствующими национальными органами регулирования в области гражданской авиации. Отмечено особое место, которое занимает техническое обслуживание топливных баков в системе безопасности труда при работе с горюче-смазочными материалами.
Панченко, В. І. Деякі питання забезпечення техніки безпеки при обслуговуванні літальних апаратів / Віктор Іванович Панченко, Наталія Ігорівна Нальотова, Тетяна Анатоліївна Билаш // Актуальні проблеми сучасної науки в дослідженнях молодих учених : тези доп. учасників наук.-практ. конф. з нагоди святкування Дня науки (м. Харків, 15 трав. 2020 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. – Харків : ХНУВС, 2020. – С. 376-378.
Keywords: Трудове право. Право соціального забезпечення. Labor law. Law of social guaranteeing. Трудовое право. Право социального обеспечения; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; охорона праці; охрана труда; забезпечення безпеки праці; ensuring labor safety; обеспечение безопасности труда; обслуговування літальних апаратів; aircraft maintenance; обслуживание летательных аппаратов