Розслідування кримінальних справ, які надійшли від іноземних компетентних органів, у порядку передачі кримінального переслідування - Лєшукова, І. В.; Lieshukova, I. V. (Право і безпека. - 2010. - № 2 (34). - С. 133-137, 2010)
Розглянуто загальні вимоги щодо порядку виконання клопотань про правову допомогу, які надійшли від зарубіжних компетентних установ.

General requirements about the order of petitions on legal aid execution, which were received from foreign competent institutions, are considered.

Рассмотрены общие требования о порядке исполнения ходатайств о правовой помощи, поступивших от зарубежных компетентных учреждений.
Investigation of criminal cases which were received from foreign competent bodies in the order of criminal prosecution's transfer
Расследование уголовных дел, поступивших от иностранных компетентных органов, в порядке передачи уголовного преследования
Keywords: кримінальне переслідування; criminal prosecution; уголовное преследование; правова допомога; legal aid; правовая помощь; іноземні компетентні органи; foreign competent authorities; иностранные компетентные органы