Вплив незаконного обігу вогнепальної зброї, бойових припасів та вибухових речовин на вчинення злочинів терористичної спрямованості - Лисенко, А. М.; Lysenko, A. M. (Право і безпека. - 2010. - № 4 (36). - С. 194-197, 2010)
Визначено закономірності між збільшенням незаконного обігу вогнепальної зброї, бойових припасів та вибухових речовин і зростанням кількості вчинених злочинів терористичної спрямованості.

The article is devoted determination of conformities to law between the increase of illegal turn of shooting-iron, ammunition and explosives and by growth of amount of the crimes of terrorist orientation.

Определены закономерности между увеличением незаконного оборота огнестрельного оружия, боевых припасов и взрывчатых веществ и ростом количества совершенных преступлений террористической направленности.
Influence of illegal turn of shooting-iron, ammunition and explosives on commiting the crimes of terrorist orientation
Влияние незаконного оборота огнестрельного оружия, боевых припасов и взрывчатых веществ на совершение преступлений террористической направленности
Keywords: незаконний обіг вогнепальної зброї; illegal circulation of firearms; незаконное обращение огнестрельного оружия; вибухові речовини; explosive substances; взрывчатые вещества; злочини терористичної спрямованості; crimes of terrorist orientation; преступления террористической направленности; протидія злочинності; crime prevention; противодействие преступности