Кримінальні проступки: забезпечення якісного розслідування - Волобуєв, А. Ф.; Volobuiev, A. F.; Орлова, Т. А.; Orlova, T. A.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-7635-1160 (Правовий часопис Донбасу. – 2020. – № 3 (72). – С. 183-187, 2020)
Проаналізовано зміни в кримінальному й кримінальному процесуальному законодавстві України, пов’язані з упровадженням інституту кримінальних проступків та особливостями їхнього досудового розслідування. Зазначено, що для забезпечення якісного розслідування кримінальних проступків необхідною є належна юридична підготовка дізнавачів за програмами спеціальності «Право».

Changes in the criminal and criminal procedural legislation of Ukraine related to the introduction of the institute of criminal offenses and the peculiarities of their pre-trial investigation are analyzed. It is noted that in order to ensure a quality investigation of criminal offenses, it is necessary to properly train experts in law programs.

Проанализированы изменения в уголовном и уголовном процессуальном законодательстве Украины, связанные с внедрением института уголовных проступков и особенностями их досудебного расследования. Отмечено, что для обеспечения качественного расследования уголовных проступков необходима надлежащая юридическая подготовка дознавателей по программам специальности «Право».
Criminal misconduct: ensuring qualitative investigation
Волобуєв, А. Ф. Кримінальні проступки: забезпечення якісного розслідування / Волобуєв Анатолій Федотович, Орлова Тетяна Анатоліївна // Правовий часопис Донбасу. – 2020. – № 3 (72). – С. 183-187. - DOI: https://doi.org/10.32366/2523-4269-2020-72-3-183-187.
Keywords: Кримінально-процесуальне право. Criminal and Procedure Law. Уголовное процессуальное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Кримінальне право. Criminal Law. Уголовное право; кримінальний проступок; уголовный проступок; criminal offense; досудове розслідування; досудебное расследование; pre-trial investigation; юридична підготовка; юридическая подготовка; legal training; слідчий; следователь; investigator; дізнавач; дознаватель; connoisseur