До проблеми вузівської підготовки персоналу для ОВС України - Венедіктов, В. С.; Venediktov, V. S. (Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2002. - Вип. 18. - С. 241-247, 2002)
Розглянуто завдання та пріоритети в діяльності органів внутрішніх справ, які вимагають забезпечення їх персоналом якісно нової генерації, спроможним належним чином виконувати свої функціональні обов’язки. Тому, кадрове забезпечення органів внутрішніх справ потребує докорінного покрашення, і перш за все в напрямку вдосконалення державної вузівської підготовки. The tasks and priorities in the activity of law-enforcement bodies are considered, which require providing their personnel with a qualitatively new generation, able to properly perform their functional duties. Therefore, the staffing of law enforcement agencies needs to be radically improved, and above all in the direction of improving the state university training. Рассмотрены задачи и приоритеты в деятельности органов внутренних дел, которые требуют обеспечения их персоналом качественно нового поколения, способным должным образом выполнять свои функциональные обязанности. Поэтому, кадровое обеспечение органов внутренних дел требует коренного улучшения, и прежде всего в направлении совершенствования государственной вузовской подготовки.
To the problem of university staff training for the bodies of internal affairs of Ukraine
К проблеме вузовской подготовки персонала для ОВД Украины
Венедіктов, В. С. До проблеми вузівської підготовки персоналу для ОВС України / В. С. Венедіктов // Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2002. - Вип. 18. - С. 241-247.
Keywords: Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; вищі навчальні заклади зі специфічними умовами навчання; высшие учебные заведения со специфическими условиями обучения; higher education institution with specific conditions of learning; вищі навчальні заклади Міністерства внутрішніх справ України; высшие учебные заведения Министерства внутренних дел Украины; higher educational establishments within the system of the Ministry of Internal Affairs of Ukraine; Освіта. Педагогіка. Education. Pedagogy. Образование. Педагогика; підготовка кадрів; подготовка кадров; training of personnel; Органи внутрішніх справ. Internal affairs agencies. Органы внутренних дел; органы внутренних дел; Internal Affairs Agencies