Форми участі громадськості в охороні громадського порядку та боротьбі з правопорушеннями за часів радянської влади - Яровий, С. М.; Yarovyi, S. M. (Вісник Національного університету внутрішніх справ. – 2004. – Вип. 28. – С. 47-53, 2004)
Проаналізовано форми участі громадськості в охороні громадського порядку та боротьбі з правопорушеннями за часів радянської влади. Запропоновано низку рекомендацій щодо вирішення зазначених питань. Проанализированы формы участия общественности в охране общественного порядка и борьбе с правонарушениями во времена советской власти. Предложен ряд рекомендаций по решению указанных вопросов. Forms of public participation in the protection of public order and the fight against offenses under Soviet rule are analyzed. A number of recommendations are offered to address these issues.
Яровий, С. М. Форми участі громадськості в охороні громадського порядку та боротьбі з правопорушеннями за часів радянської влади / С. М. Яровий // Вісник Національного університету внутрішніх справ. – 2004. – Вип. 28. – С. 47-53.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; охорона громадського порядку; protection of public order; охрана общественного порядка; правопорушення; правонарушения; offense; радянська влада; Soviet government; советская власть; Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность