Дигіталізація державної влади: теоретико-правовий дискурс : реферат дисертації - Наджафлі, Е. М. огли; Nadzhafli, E. M. (Харківський національний університет внутрішніх справ, 2025)
У роботі запропоновано всебічне розкриття у теоретико-правовій площині особливостей дигіталізації державної влади як складного та багатоаспектного явища. У дисертації наведено теоретичне узагальнення та запропоновано вирішення наукової проблеми, розкрито цілісне наукове вчення, що визначає в юридичній площині особливості дигіталізації державної влади в Україні.

The work proposes a comprehensive disclosure in the theoretical and legal plane of the features of the digitalization of state power as a complex and multifaceted phenomenon. The dissertation provides a theoretical generalization and proposes a solution to the scientific problem, revealing a holistic scientific doctrine that defines in the legal plane the features of the digitalization of state power in Ukraine.
Digitalisation of the state power: theoretical and legal discourse
Keywords: Україна; Автореферати дисертацій. Abstracts of Theses. Авторефераты диссертаций; 12.00.01; дигіталізація державної влади; електронна демократія; електронне урядування; електронний суд; електронне судочинство; інформаційне суспільство; правова реформа; сервісна функція держави; система органів державної влади; цифрова держава; цифрові права людини; Ukraine; digitalisation of state power; e-democracy; e-government; e-court; e-justice; information society; legal reform; service function of the state; system of public authorities; digital state; digital human rights