Судовий прецедент у правовій системі Польщі - Чуприна, Г. В.; Chupryna, H. V. (Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2005. - Вип. - 29. - С. 151-155., 2005)
Досліджено судовий прецедент у правовій системі Польщі. Исследован судебный прецедент в правовой системе Польши. The judicial precedent in the legal system of Poland has been investigated.
Чуприна, Г. В. Судовий прецедент у правовій системі Польщі / Г. В. Чуприна // Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2005. - Вип. - 29. - С. 151-155.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; судовий прецедент; правові системи; Польща; судебный прецедент; правовые системы; legal systems; judicial precedent; Poland; Польша; Держава і право. State and Law. Государство и право