Актуальні питання формування особистості правоохоронця - Найда, В. О.; Naida, V. O.; Дмитрієв, Р. Ю.; Dmytriiev, R. Yu.; Віталій Найда (Авіація, промисловість, суспільство : матеріали V міжнар. наук.-практ. конф. (м. Кременчук, 16 трав. 2024 р.). – Харків : ХНУВС, 2024. – С. 455-457, 2024)
Розглянуто актуальність питання формування особистості правоохоронця. Проведено аналіз становлення особистості правоохоронця, факторів, які на це впливають. Досліджено питання професійної деформації фахівця.

The relevance of the issue of the formation of the personality of a law enforcement officer is considered. An analysis of the formation of the personality of a law enforcement officer, the factors that influence it, was carried out. The issue of professional deformation of a specialist has been investigated.

Рассмотрена актуальность вопроса формирования личности правоохранителя. Проведен анализ становления личности правоохранителя, факторов, влияющих на это. Исследованы вопросы профессиональной деформации специалиста.
Keywords: особистість правоохоронця; стресостійкість; невизначеність; професійна деформація; personality of a law enforcement officer; stress resistance; uncertainty; professional deformation; личность правоохранителя; стрессоустойчивость; неопределенность; профессиональная деформация