Сучасний стан забезпечення трудових прав і прав у сфері соціального забезпечення та перспективи його поліпшення - Харківський національний університет внутрішніх справ; Kharkiv National University of Internal Affairs (Xарків : Харків. нац. ун-т внутр. справ, 2021. - 280 с., 2021)
Збірник містить тези доповідей, які присвячені проблемам забезпечення та захисту трудових прав та прав у сфері соціального забезпечення населення. Для наукових, науково-педагогічних працівників, представників професійних спілок, організацій роботодавців та державних органів.

The collection contains abstracts of reports on issues of ensuring and protecting labor rights and rights in the field of social security. For scientific, scientific and pedagogical workers, representatives of trade unions, employers' organizations and government agencies.

Сборник содержит тезисы докладов, посвященных проблемам обеспечения и защиты трудовых прав и прав в сфере социального обеспечения населения. Для научных, научно-педагогических работников, представителей профессиональных союзов, организаций работодателей и государственных органов.
Матеріали ІХ Всеукраїнської науково-практичної конференції
Сучасний стан забезпечення трудових прав і прав у сфері соціального забезпечення та перспективи його поліпшення : матеріали ІХ Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Харків, 4 черв. 2021 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ; за заг. ред. К. Ю. Мельника. - Xарків : Харків. нац. ун-т внутр. справ, 2021. - 280 с.
Keywords: Materials of conferences. Збірники матеріалів наукових конференцій. Сборники материалов научных конференций; Збірники матеріалів наукових конференцій. Materials of conferences. Сборники материалов научных конференций; Україна. Ukraine. Украина; Трудове право. Право соціального забезпечення. Labor law. Law of social guaranteeing. Трудовое право. Право социального обеспечения