Рівні локального правового регулювання праці державних службовців в Україні - Волик, Д. С.; Volyk, D. S. (Прикарпатський юридичний вісник. – 2018. – Вип. 1 (22), т. 3. – С. 61-64, 2018)
У статті, ґрунтуючись на аналізі наукових поглядів вчених та норм чинного законодавства України, визначено рівні локального правового регулювання праці державних службовців в Україні, серед яких виокремлено: міжрегіональний рівень; регіональний рівень; рівень безпосереднього керівництва. Доведено, що юридичний регламент більш широкого кола питань щодо регулювання праці державних службовців здійснюється саме на регіональному рівні локального правового регулювання.

In the article, based on the analysis of the scientific views of scientists and the norms of the current legislation of Ukraine, the levels of local legal regulation of the work of civil servants in Ukraine are defined, among which are identified: the interregional level; regional level; level of direct guidance. It is proved that the legal regulation of a wider range of issues related to the regulation of civil servants' work is carried out precisely at the regional level of local legal regulation.

В статье, основываясь на анализе научных взглядов ученых и норм действующего законодательства Украины, определены уровни локального правового регулирования труда государственных служащих в Украине, среди которых выделены: межрегиональный уровень; региональный уровень; уровень непосредственного руководства. Доказано, что юридический регламент более широкого круга вопросов регулирования труда государственных служащих осуществляется именно на региональном уровне локального правового регулирования.
Levels of local legal regulation of labor of civil servants in Ukraine
Уровни локального правового регулирования труда государственных служащих в Украине
Волик, Д. С. Рівні локального правового регулювання праці державних службовців в Україні / Д. С. Волик // Прикарпатський юридичний вісник. – 2018. – Вип. 1 (22), т. 3. – С. 61-64.
Keywords: Трудове право. Право соціального забезпечення. Labor law. Law of social guaranteeing. Трудовое право. Право социального обеспечения; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; державні службовці; государственные служащие; government employees; локальне регулювання праці; локальное регулирование труда; local regulation labor; рівні локального правового регулювання; уровне локального правового регулирования; levels of local legal regulation; міжрегіональний рівень; межрегиональный уровень; interregional level; регіональний рівень; региональный уровень; regional level; рівень безпосереднього керівництва; уровень непосредственного руководства; level of direct leadership