Актуальні проблеми психологічного забезпечення діяльності працівників Національної поліції України - Колотік, А. С.; Kolotik, A. S. (Психологічні та педагогічні проблеми професійної освіти та патріотичного виховання персоналу системи МВС України : тези доп. наук.-практ. конф. (м. Харків, 7 квіт. 2017 р.). – Харків: ХНУВС, 2017. – С. 148-151, 2017)
Проведено порівняльний аналіз чинного та перспективного нормативного забезпечення діяльності психологічної служби Національної поліції. Виявлено коло питань щодо ефективності проекту Положення про систему психологічного забезпечення Національної поліції України.

A comparative analysis of the current and prospective regulatory support for the activities of the psychological service of the National Police was conducted. A number of questions regarding the effectiveness of the draft Regulations on the Psychological Support System of the National Police of Ukraine have been identified.

Проведен сравнительный анализ действующего и перспективного нормативного обеспечения психологической службы Национальной полиции. Выявлен круг вопросов эффективности проекта Положения о системе психологического обеспечения Национальной полиции Украины.
Колотік, А. С. Актуальні проблеми психологічного забезпечення діяльності працівників Національної поліції України / Анатолій Сергійович Колотік // Психологічні та педагогічні проблеми професійної освіти та патріотичного виховання персоналу системи МВС України : тези доп. наук.-практ. конф. (м. Харків, 7 квіт. 2017 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. – Харків: ХНУВС, 2017. – С. 148-151.
Keywords: Психологія. Рsychology. Психология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Юридична психологія. Legal psychology. Юридическая психология; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; National police of Ukraine; Национальная полиция Украины; поліція; police; полиция; психологічне забезпечення; psychological support; психологическое обеспечение; Положення про систему психологічного забезпечення Національної поліції України; нормативне забезпечення; regulatory support; нормативное обеспечение; працівник поліції