Social measures against domestic violence in China - Demykhin, V. A.; Демихін, В. А. (Актуальні питання розвитку сектору безпеки і оборони (зарубіжний досвід) : зб. тез доп. учасників ХХVІ Міжнар. наук.-практ. конф. інозем. мовами для здобувачів освіти (м. Вінниця, 4 квіт. 2025 р.). – Вінниця : ХНУВС, 2025. – С. 71-72, 2025)
Відзначено, що боротьба з домашнім насильством у Китаї - складний і багатогранний процес, який вимагає комплексного підходу. Законодавчі зміни, освітні програми, психологічна підтримка та співпраця з неурядовими організаціями є важливими складовими цього процесу.

It was noted that combating domestic violence in China is a complex and multifaceted process that requires a comprehensive approach. Legislative changes, educational programs, psychological support, and cooperation with non-governmental organizations are important components of this process.
Keywords: домашнє насильство; протидія домашньому насильству; зарубіжний досвід; Китай; соціальні заходи; domestic violence; combating domestic violence; foreign experience; China; social measures