Щодо участі законного представника неповнолітнього підозрюваного у кримінальних провадженнях - Федосова, О. В.; Fedosova, O. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-5577-8333; ResearcherID: I-7854-2016 (Проблеми кримінального процесуального законодавства та шляхи їх розв’язання : зб. матеріалів Всеукр. наук.-практ. конф.: ч. 1 (м.Харків, 23 листоп. 2016 р.). – Харків: ХНУВС, 2016. – С. 46-49, 2016)
Розглядаються правові засади участі законного представника у кримінальних провадженнях щодо неповнолітніх.

The legal basis for the participation of a legal representative in criminal proceedings against minors is considered.

Рассматриваются правовые основы участия законного представителя по уголовным производствам в отношении несовершеннолетних.
Федосова О. В. Щодо участі законного представника неповнолітнього підозрюваного у кримінальних провадженнях / Федосова Олена Валеріївна // Проблеми кримінального процесуального законодавства та шляхи їх розв’язання : зб. матеріалів I Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Харків, 23 листоп. 2016 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. – Ч. 1. – Харків, 2016. - С. 46-49.
Keywords: Кримінально-процесуальне право. Criminal and Procedure Law. Уголовное процессуальное право; Україна. Ukraine. Украина; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; кримінальне провадження щодо неповнолітніх; неповнолітній підозрюваний; кримінальне провадження; неповнолітні; законний представник; процесуальні гарантії; уголовное производство; несовершеннолетние; законный представитель; процессуальные гарантии; criminal proceedings; minors; legal representative; procedural guarantees