Правова природа держави як суб’єкта права інтелектуальної власності - Голубенко, О. Є.; Holubenko, O. Ye. (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. - 2006. – Вип. 34. - С. 292-298, 2006)
Надано аналіз наукових положень і законодавства стосовно правової природи держави як суб’єкта права інтелектуальної власності. Дан анализ научных положений и законодательства относительно правовой природы государства как субъекта права интеллектуальной собственности. The analysis of scientific provisions and legislation regarding the legal nature of the state as a subject of intellectual property law is given.
Голубенко, О. Є. Правова природа держави як суб’єкта права інтелектуальної власності / О. Є. Голубенко // Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. - 2006. – Вип. 34. - С. 292-298
Keywords: Цивільне право. Civil Law. Гражданское право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; інтелектуальна власність; интеллектуальная собственность; intellectual property