Інформаційна безпека як визначальний компонент національної безпеки України - Борисова, Л. В.; Borysova, L. V.; Тулупов, В. В.; Tulupov, V. V. (Право і безпека. - 2013. - № 1 (48). - С. 39-42, 2013)
Проаналізовано проблеми інформаційної безпеки на міжнародному рівні. Означено загрози інформаційній безпеці в національному інформаційному просторі України. Цілі інформаційної політики визначені пріоритетністю національних інтересів як унеможлив лення реалізації загроз для інформації.

The problems of informational security on international level are analyzed. The threats to informational security of Ukraine are defined. Also the goals of the informational policy as the priority of the national interests to disable threats to information are determined.

Проанализированы проблемы информационной безопасности на международном уровне. Определены угрозы информационной безопасности в национальном информационном пространстве Украины. Цели информационной политики обусловлены приоритетностью национальных интересов как невозможность реализации угроз для информации.
Informational security as the key factor of the national security of Ukraine
Информационная безопасность как определяющий компонент национальной безопасности Украины
Борисова, Л. В. Інформаційна безпека як визначальний компонент національної безпеки України / Л. В. Борисова, В. В. Тулупов // Право і безпека. - 2013. - № 1 (48). - С. 39-42.
Keywords: Адміністративне право та процес. Administrative Law and Procedure. Административное право и процесс; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; інформаційна безпека; информационная безопасность; information security; інформаційна політика; информационная политика; information policy; національна безпека; национальная безопасность; nation security; міжнародне співробітництво; международное сотрудничество; international cooperation